Fleetboard
Service en onderhoud

Fleetboard

Op de praktijk gerichte telematicadiensten om het wagenpark te runnen.

Uw wagenpark efficiënt beheren is geen sinecure. Prijsdruk, krappe deadlines, concurrentie, stijgende kosten en een dalend aantal gekwalificeerde medewerkers zijn de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd.

Met Fleetboard verhoogt u het rendement van uw wagenpark, bespaart u kosten en vermindert u slijtage. Dankzij de gegevens die wij u in real time bezorgen, hebt u altijd een overzicht van uw wagenpark en kunt u gebruikmaken van de intelligente connectiviteit tussen chauffeurs, wagenpark en opdrachten. Profiteer van onze knowhow en breid samen met ons het potentieel van uw wagenpark verder uit. Wij stimuleren de digitalisering van de logistiek op basis van cloud-technologie met het nieuwe klantenportaal; verder breiden we ons productgamma uit met Logistics Management by HABBL Transport!

Andere voordelen die Fleetboard te bieden heeft, vindt u op www.fleetboard.com of direct bij uw Mercedes‑Benz Trucks Partner.

Uw voordelen op een rij.

  • Fleetboard Logistics Management2 voor efficiënte logistiekprocessen
  • Fleetboard Time Management2 om het gebruik en de ritten optimaal te plannen, om op een eenvoudige wijze aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en om het documentatiewerk te verminderen
  • HABBL Transport voor perfect logistiek beheer op basis van mobiele workflows
  • Fleetboard Driver - de app voor chauffeurs
  • Bijkomend: tot 15 % brandstofbesparing door de Fleetboard Inzetanalyse2, de Fleetboard EcoSupport13 en de Mercedes-Benz Driver Training2
Omhoog